top of page

NEJ til HPV

Nej tak til HPV vaccinen !!!! HPV vaccinens forskningsresultater blev bevidst svindlet eller kreativt dokumenteret.... ! - En sammenfatning af 8mdrs research af en lægefaglig Journalist viser at forsøgspersonalet havde fået ordre på IKKE at nedskrive/dokumentere symptomer/bivirkninger efter 14 dage -. Det er toppen af dårlig og uansvarlig sundhedsforskning 🤢😨 bare på det grundlag alene bør vaccinen tages af markedet

Hvor er jeg glad for at jeg for 9 år siden sagde nej til at min datter skulle vaccineres med HPV Vaccinen.

Det er kutyme i Danmark at man gør som lægen anbefaler ! kun en lille promilleskare har deres egen mening og følger den...

Min datter er en stor skat i mit hjerte (det er min søn også) og der var ingen tvivl i mit sind om at den vaccine skulle hun i hvertfald ikke have !!

Rent logisk så tænkte jeg at den vaccine er kommet for hurtigt ud !

og følelsmæssigt, følte jeg en direkte angst for aldrig at blive mormor....

Vores familielæge har i næsten 10 år reklameret med vaccinen på sine vægge i konsultationen og selvom vi alle er meget glade for hende - hun er et dygtigt og nærværende menneske - så var og er min overbevisning om at HPV vaccinen ville skade stadig altoverskyggende.

Det startede med Kighoste vaccinen - Den fik min datter heller ikke. Min læge blev ved og ved om ikke hun skulle vaccineres, men jeg kunne og ville ikke overse den reaktion min krop gav mig når jeg tænkte på at hun skulle vaccineres mod kighoste - jeg begyndte at svede og ryste uhæmmet, noget jeg ellers ikke plejer at gøre. Jeg skal lige for god orden skyld nævne at da jeg ikke følte nogen modvilje mod paraply vaccinen MFR så fik hun den. Selvom jeg ikke er vild med flere vacciner samtidig.... Jeg er ikke ubetinget modstander af vacciner eller lægemidler men jeg er stærk modstander af de manglende krav der stilles til tests og forsøg inden et lægemiddel sendes på markedet !!!! Dette var i 1995 - i 2015 læste jeg en artikel om "Civil Ulydighed" eller "Civil disobedience" som den hed. Jeg tænkte det kan man da ikke, så bliver der da anarki - men det var lige netop det jeg havde gjort i 95 og igen i 2009 da min sjette sans, min intuition sagde nej til vaccine på min kære datters vegne - og desværre er jeg nødt til at konkludere at vi er nødt til at have meget mere Civil Ulydighed når vi har et samfund hvor vi ikke kan stole på at Sundhedsministeriet tager vores helbred alvorligt ! vidste du f.eks. at vi heller ikke kan stole på at madvarer er sunde for os ? Light produkter er frataget fedt og tilsat en masse sukker i stedet..... Det er trist når netop LIGHT mærkatet for mange er en godskrivning af noget sundt.....

Se NATURLI´s sammenfatning af en ihærdig lægefaglig journalists 8mdrs research af HPV vaccine TESTNING INDEN DEN BLEV SENDT PÅ MARKEDET - konklusion: man medtog ikke bivirkninger der var opstået senere end 14 dage !!!!

jeg kan varmt anbefale gruppen STØT LÆGER UDEN SPONSOR her kommer mange forskellige lægelige emner frem bla. om HPV vaccinen

Link til artiklen - For en sikkerheds skyld har jeg pastet teksten også, såfremt linket skulle blive ændret - konklusion : bivirkninger efter 14 dage blev MED VILJE aldrig medtaget i rapporterne til styrelser og ministerier ! 😪😪😪😪😪😨

HPV-vaccinens bedste forsvar er fyldt med grove fejl

Af: Freja Fredsted Dumont

17 januar 2018

Mens tusindvis af unge piger har klaget over helbredsproblemer i kølvandet på HPV-vaccinen, har myndigheder holdt fast i, at vaccinen var gennemtestet og ikke førte til samme bivirkninger i testperioden. Men aktindsigt i testmaterialet viser en anden virkelighed.

Flere piger, der i starten af årtusindskiftet deltog i forsøg med HPV-vaccinen Gardasil, har vist sig at have samme helbredsproblemer som mange af de piger, der senere klagede over problemer, efter vaccinen blev indført i børnevaccinationsprogrammet.

Men pigerne, der deltog i forsøgene, der skulle bane vejen for en godkendelse af vaccinen, har ikke fået deres problemer registreret som mulige bivirkninger af vaccinen. Dette skyldes især den måde som medicinalvirksomheden Merck, der står bag Gardasil, i sin tid skruede testforsøget sammen på.

Den nyligt publicerede artikel ”What the Gardasil Testing May Have Missed” blev den 17. december 2017 offentliggjort i det amerikanske online magasin SLATE. Artiklen slår fast via adskillige aktindsigter i dokumenter fra Merck og Det Europæiske Lægemiddelagentur, at sundhedsmyndighederne ikke kan bruge Gardasil-forsøgene til at afvise en mulig sammenhæng mellem Gardasil og de alvorlige helbredsproblemer, medierne har beskrevet.

Den danske journalist Frederik Jølving står bag artiklen, der fandt alvorlige mangler i evalueringen af vaccinens sikkerhed, da mange mulige bivirkninger ikke blev registreret som sådan.

– Min undersøgelse viser, at man ved de kliniske tests før godkendelse af vaccinen har fulgt effektiviteten meget mere indgående, end man har undersøgt sikkerheden – og det er meget ærgerligt, at det ikke er blevet gjort bedre, siger Frederik Jølving.

”Sundhedsmyndighederne holder kortene for tæt til kroppen”

Frederik Jølving har en lang karriere bag sig inden for sundhedsjournalistik. Han er nu freelanceredaktør på Reuters Health og har tidligere skrevet for The New York Times, Slate, Scientific American etc. Hans arbejde har tidligere givet ham en Award for Excellence in Health Care Journalism fra AHCJ.

Frederik Jølving er med andre ord en mand, der ved, hvordan man formidler meget teknisk og avanceret sundhedsstof, så alle vi andre kan få et indblik i, hvad der foregår i sundhedssektoren.

I løbet af de otte måneder Frederik Jølving har beskæftiget sig med undersøgelsen af HPV- vaccinens kliniske tests, er det blevet klart for ham, at sundhedsmyndighederne er uigennemsigtige, når det gælder spørgsmålet om, hvorvidt vaccinerne er blevet testet godt nok.

– Det her med HPV-vaccinen er et svært og teknisk emne at finde hoved og hale i. Jeg har brugt otte måneder på research og indsamling af informationer til artiklen, og det krævede, at jeg sendte rigtig mange aktindsigtsbegæringer ind til sygehuse og myndigheder i både Danmark og Sverige. Derfra gennemgik jeg i tusindvis af siders dokumenter og forsøgsjournaler for at analysere mig frem til, hvordan forsøgene var blevet grebet an, siger Frederik Jølving.

Vaccineårsag eller noget helt andet?

Frederiks interesse for Gardasil-forsøgene blev vakt, da han mødte Kesia Lyng. Det, der var unikt ved hendes sag i forhold til alle de andre piger og kvinder, som har været i medierne med formodede bivirkninger efter HPV-vaccinen, var, at Kesia var blevet syg under et klinisk forsøg med vaccinen, helt tilbage i starten af 00’erne.

Kesia Lyng stod tilbage med en følelse af, at lægerne og sygeplejerskerne ikke tog hendes symptomer seriøst, og at de ikke registrerede dem som mulige bivirkninger af HPV-vaccinen i Future 2-forsøget med Gardasil.

– Jeg gik til opgaven med et åbent sind og uden at have en hypotese om, at der nødvendigvis var noget sjusk her. Men efter at have gennemgået de mange dokumenter og talt med en masse eksperter, kom jeg desværre til den konklusion, at de kliniske forsøg med Gardasil er lavet rigtig dårligt. Man kan simpelthen ikke bruge dem til at udelukke, at der var nogle sjældne og mærkværdige reaktioner på vaccinen.

Debatten er polariseret – den skal nuanceres

HPV vaccinen har skabt to lejre, hvor man enten er for eller imod. Men ifølge Frederik Jølving, er det ærgerligt, at vi er kommet ud i en polariseret debat, hvor vacciner enten er godt eller skidt.

– Jeg ønsker større åbenhed og ydmyghed omkring de ting, vi ikke ved noget om. Mit ønskescenarie er, at man ville anse vacciner, ligesom man ser på medicin. Medicin har bivirkninger og gavnlige virkninger. Sagen er, at man skal holde de gavnlige virkninger op mod bivirkningerne og se, hvilke der vejer tungest – og det varierer jo fra sag til sag. Virkeligheden er ikke sort/hvid, siger Frederik Jølving.

Referat af pointer fra Frederiks artikel ’What the Gardasil Testing May Have Missed’

– Evalueringen af HPV-vaccinens sikkerhed er problematisk, da mange af forsøgspersonernes helbredsproblemer ikke blev behandlet og indberettet som mulige bivirkninger. Man foretog kun en objektiv og troværdig evaluering af mulige bivirkninger inden for 14 dage efter hvert stik.

– Efter de 14 dage var det op til forsøgspersonalet at vurdere, hvad der evt. var bivirkninger, og hvad der ikke var – altså en subjektiv vurdering, i stedet for at registrere alle symptomer.

– I den største kliniske test af Gardasil, Future 2, indrapporterede man oven i købet kun de mulige bivirkninger, som blev anset for at være ”alvorlige” ud fra snævre kriterier.

– Eksperter fra Det Europæiske Lægemiddelagentur har kaldt Mercks metoder til at teste vaccinens sikkerhed for ”ukonventionelle og suboptimale” i interne rapporter. De konkluderede også, at metoderne medfører ”en vis grad af usikkerhed” omkring resultaterne. Deres indvendinger er aldrig blevet offentliggjort.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page