top of page

Ord r af det gode - eller ?


Som de eneste af sin art er vi mennesker i stand til at formidle vores tanker og hensigter med skrevne og ord og tale. Og hvad bruger vi det så til ?? Selvmodsigelser der skaber usikkerhed og forvirring både på arbejdspladser og privat.

En sød gammel tante siger aldrig noget ondt om nogen, selvom hun måske kunne. En anden beklager sig konstant over folk der er blevet sure. Chefen siger vi skal dén vej for at kunne overleve og går selv en anden. Det ville være rigtigt rart hvis man kunne regne med det folk siger, eller ? Hvad nu hvis man er født i skyttens tegn og har en medfødt trang til at sige sandheden altid, vil det så være godt ? Der er så meget linedanseri i omgangen med ord at vi er i gang med en evolution af følere, sansere, særligt sensitive mfl. Pt er ca. 20 procent af befolkningen mere eller mindre særligt Sensitive, HSP´ere, empater o.l.

De begyndte at dukke op allerede for 60 år siden, men blev stækkede og holdt nede af en opdragelse der sagde at de var for følsomme og måtte se at få sig en skal af hård hud, for verden var ikke skabt til følere - troede de. Se mere på Youtube bla.Elaine Aron, Heidi Sawyer, særligtsensitiv.dk


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page