Hurra for vores Jødiske ophav


Jesus var Jøde og til sin dødsdag frasagde han sig aldrig sin tro - Dermed var og forbliver Jesus JØDE.

Hele vores Kristne Europæiske samfund er dermed uafviseligt baseret på Jødisk tro og de burde skamme sig de hyklere og løgnagtige sjæle der klandrer jøderne for at korsfæste Jesus. Hvordan den fjer er blevet til millioner af høns er mig en gåde thi det var romerne der dømte og eksekverede korsfæstelsen af Jesus.

Jeg tror på et eller flere højere væsener og blandt dem var Jesus. Jeg tror også på at han var et almindeligt men særdeles oplyst væsen der havde "brugsanvisningen" til Lysets og tiltrækningens Lov samt brugsanvisningen til det at være menneske på et højere og lysere plan.

Jøderne er dem med den "reneste Bibel" Deres Bibel, Torahen er overleveret fra generation til generation lige fra Abrahams tid og til nu. Vores Bibel blev selekteret og modificeret i år 300 efter Kristi fødsel. Af en koncil der bestod af flere forskellige trosretninger der havde mere eller mindre samme tro. De nedsatte et udvalg der skulle få kristendomme til at overleve som een stor enhed i stedet for mange små som risikerede at dø ud. Der blev valgt og vraget og nedsat veto mod og for forskellige evangeliger og enden på det blev bibelen som den ser ud i dag - NÆSTEN :)

For King James I i England havde i begyndelsen af 1700 tallet også lige en mening om hvad der skulle med og ikke skulle med i bibelen.

Og for at gnide lidt mere havsalt i huden :) så var Jesus ovenikøbet et mørkhudet arabisk udseende menneske og ikke "hvid" som kirke gerne ville have os til at tro.

Apropos Tro og Kirke så er det Kirkens "fortjeneste" at vi stå på middelalder bund mht. helbredelse. Alle urte- og helbredelses kyndige blev med ondt vidende af Kirken forfulgt og henrettet på bestialsk vis. Lange slægtslinier med helbredere som havde næsten samme oplysnings- og helbredelseskraft som Jesus, Muhammed og Buddha blev udryddet eller i bedste fald fortyndet af den kirke forordnede, Kirke beordrede Inkvisition.

I vore dage bliver vi ikke sat på bålet, kun mere eller mindre mildt hånet og latterliggjort hvis vi bla. fortæller at enhver sygdom opstår af gentagne sindsstemninger eller kræft er en svampevækst der kan helbredes med Natron til 10kr. Dertil kommer Anprisnings LOVgivningen som er et påfund fra medicinal industrien, der har sendt deres lobbyister til regeringen med fine fiddlede statistikker og købte researches. Ligesom de har sendt deres lobbyister og professorer til lægestyrelsen, for at overbevise dem om at kolesterol medicin bør gives til folk med et vist x-tal kolesterol i blodet - de latterliggør bivirkninger s.s. betændelsestilstande i bugspytkirtlen, der bla. fører til diabetes, latterliggør andre autoimmune tilstande s.s. konstant kløe og enorm blærevækst på store dele af kroppen m.m.m.m.m. I stedet burde vi have mindst een instans der kontrollerer lægemiddelstyrelsen afgørelser og henstillinger og anvisninger til vores praktiserende læger. - Medicinal er et billionforetagende - så indbringende at vi har svært ved at fatte det -

Disse læger og vores kære sygeplejersker bliver i øvrigt hånet og truet med eksklusion såfremt de så meget som skeler og henviser til litteratur om helbredelse med naturmedicin. Er det iøvrigt ikke "interessant" at langt de fleste mennesker der een gang er begyndt at indtage medicin fra lægen - s.s. diabetes- og kolesterol medicin, blodtrykssænkende medicin - uhyre eller skulle vi ikke nærmere sige UHYGGELIGT sjældent bliver HELBREDT af at gå til lægen...........

I øvrigt en kæmpestor cadeaux og hånd til de læger der på Facebook har turdet anerkende planters og homøopatiens store evne til at HELBREDE og kæmpe Cadeaux og Hænder og Fødder til Radiolæge Carsten Vagn Hansen og Arno Wolle for deres store pionerarbejde for oplysning om Naturens store helbredelses potentiale.

Selvfølgelig er der charlataner derude, det er der i alle brancher, lad dem ikke hindre dig i at søge viden om Naturmedicin i dette århundredes store Velsignelse og forbandelse på en og samme tid - Internettet.

Kærlig Hilsen Cass


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square