Civil ulydighed & Læge Ulydighed NU !! CANCER er IKKE DØDELIGT


Cancer helbredes med samme midler/metoder som en forvokset Candida

lægger et link her til forslag til helbredelse af CANDIDA OG DET ER OGSÅ en opskrift på at helbrede CANCER.

og sjovt nok også et slankemiddel for når candidaen er bekæmpet og sendt tilbage til passende små mængder i tarmen, så stopper også alle cravings ! sukkertrang, chokoladetrang mfl. og lidt skuffende så smager chokolade ikke nær så godt når candidaen ikke får lov til at styre hele dit væsen. En bekæmpelse af candida kan i starte give hovedpine og udslæt, men ikke altid.... god fornøjelse med denne "nye opdagelse"

https://www.betternutrition.com/features-dept/combatting-candida-yeast

Det vigtigtste i min egen helbredelse af CANCER har været Curcumin og Oleuropein - det fås som helsekost - Efter helbredelse bruger jeg - vi har ALLE cancer mere eller mindre hele tiden, den vokser og skrumper alt efter kropskemi og mentale forhold - Efter helbredelsen bruger jeg til daglig en skefuld Kokosolie med 3 dr. æterisk persille olie, 5 dråber æterisk oregano olie og en ordentlig sjat æterisk grape olie - eeeelsker grape :) æterisk oregano og æterisk grape olie gør tilsammen noget som kun meget få midler kan og det er at gennemtrænge cancercelleVÆGGEN.

Jeg kan ikke huske om jeg har skrevet det nedenfor men jeg sagde pænt nej tak til 5 ugers daglig kemoterapi og stråling 35 dage med kemo havde jeg aldrig overlevet.... flere og flere lægeartikler dukker op om kemopiller og kemoterapiens medvirken til dødelig blandt kræftpatienter.

Jeg oversætter og opsummerer artiklen senere: https://www.betternutrition.com/features-dept/combatting-candida-yeast

Allerede i 1964 var der en særdeles effektiv kur for Cancer ! eller sagt på mere nudansk - Kræft kunne allerede helbredes i 1964 MEN

Cancer behandling er en Billion forretning og kolesterol "behanding er en milliard forretning. Det samme gælder for vacciner og "folkesygdomme" - jo flere mennesker der har "BEHOV" for denne behandling jo mere stiger aktierne.

Læger er IKKE kritiske overfor nye vacciner eller anbefalinger af "folkemedicin" Sytemet er sådan indrettet at lægerne får anvisninger/henvisninger/anbefalinger i tidsskrifter og breve fra sundhedssystemet og når disse skriver at HPV vaccine bør gives til purunge piger så undersøger de intet udover anvisningen. Det samme med kolesterol medicn o.l. De/vi/man/sundhedsministeriet blot glemmer, er at bag undersøgelserne og anbefalingerne står medicinalgiganterne med deres evne til at sponsere forskning de rette steder og forskningslederes evne til at opsætte forskningsresultater i en vinkel de selv hælder til.

Helt uretfærdigt er det til sammenligning af naturmedicin ikke længere må anprises - dvs at der ikke må stå på æsken hvad det kan afhjælpe... - Gudskelov er det stadig tilladt at hige og søge på internet og i gamle bøger efter naturmedicin der har hjulpet i bla. Kina i mange tusind år.

Cancer opstår af en uheldig blanding af 3 faktorer - genetisk latens - Vitamin- Mineral mangel - mental negativitet s.s. sorg eller bitterhed. Det siger sig selv at man ikke kun skal tage medicin for at blive helbredt.. Ubalancen/sygdommen vender tilbage såfremt man ikke får ændret tanker/følelser/elektricitet/kemi i kroppen... Se evt. Louise Hays lille men nyttige "Sund i Sind Sund i Krop" for at få årsagen til sygdommen at vide og derefter Inna Segal´s uvurderlige opslagsbog " Kroppens Hemmelige Sprog" for en behandling.

Der findes mange dygtige læger ! Yes I love them ! :D men de mangler stadig den holistiske tilgang som lægestudiet og sundhedsvæsenet har frataget dem. fx. Når det gør ondt i en finger er det ikke umuligt at årsagen og behandlingen skal findes i skulderen eller lign. Så det er utopi kun at måtte konsultere læger og især speciallæger for et symptom ad gangen. .....

Link til en af mange kræftkure

Læger der anbefaler naturmedicin over syntetisk fremstillet medicin risikerer at miste deres licens.

Generelt: En lægeuddannelse bør også bestå at urte- og mineralkundskab.

Alzheimer kan helbredes. Curcurmin og Ingefær, samt hvedespirepulver. Ved Alzheimer/Demens har kroppen i lang lang tid forud været drænet for mineraler mfl pga. en infektion - fx. urinvejsinfektion. En genetablering af kroppens mineral og vitamin behov samt eliminering af resterende infektion er vejen til helbredelse

hvis folk bare ville tage virksomme vitamin- og kosttilskud var der mange dårligdomme vi slet ikke fik. Færdiglavet mad er skyld i langt de fleste sygdomme.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square